topmenu

Popup Festival Ede 2015

Was jij niet één van de reizigers op station Ede?

Welkom op onze website en wat fijn dat je ons nu al bezoekt!

Wat was het een feest donderdagmiddag 4 juni op en rond het station Ede-Wageningen.
In het kader van het Popup Festival Ede heeft Valley Voices via flashmobs de reizigers goed weten te amuseren. Verbaasde en vrolijke gezichten alom. Met name de song van Anthonie Kamerling: “Toen ik je zag” riep duidelijk emoties op en resulteerde zelfs in het meezingen van reizigers.

Er valt nog zoveel meer te vertellen over deze heerlijke middag, zoals applaus van de “overkant”, dansen op het station, reizigers die opnames maakten, reizigers die geïnteresseerd waren in de opbouw van het koor, zingen voor een conducteur, voor een blinde mevrouw, een dame uit Israël, jongelui op weg naar een gala……. Laten we het kort samenvatten:Popup Festival Ede 2015 AWe hebben de wereld heel eventjes een beetje mooier gemaakt.

Met zo’n vrolijk en enthousiast koor wil jij toch ook meedoen?
Je hebt vast het bericht over de MEEZINGAVOND al gelezen. Kom gewoon eens meedoen. Je bent van harte welkom.

, ,

Valley Voices © 2024