topmenu

150827_Seizoen_start

Nieuwe seizoen van start

Afgelopen maandag zijn we weer enthousiast van start gegaan. Na de fysieke warming-up en een nieuwe opwarmoefening, zijn we van start gegaan met de nummers waar we voor de zomer mee geeindigd zijn. Best spannend, want wat blijft er na zo’n relaxte en zonnige zomer nog hangen.

En zowaar, dat viel mee. Ook dirigent Alfred was positief verrast en ging nog meer stralen. Want ook hij was weer blij om lekker aan de slag te gaan.

Nog een paar ‘normale’ repetities, en dan komen er een aantal bijzondere weken aan; de Algemene Leden Vergadering, de meezingavond en aansluitend de cursus Learn2Sing. Niet alleen voor belangstellenden interessant, maar ook voor onszelf altijd weer zeer leerzaam. We hopen dit jaar met flink wat nieuwe dames te mogen oefenen. Jij komt toch ook?

Valley Voices © 2024