topmenu

160530_Projectkoor_succes

PROJECTKOOR groot succes; kom ook luisteren!

Met maar liefst 12 enthousiaste dames is de eerste editie van het PROJECTKOOR van Valley Voices een groot succes. En ook de eigen koorleden laten zich van hun beste kant zien. Wat is er ongelofelijk hard gestudeerd thuis en wat krijgen we in slechts een beperkt aantal oefenavonden veel voor elkaar.

Nieuwsgierig?
Kom dan luisteren én kijken op maandagavond 30 mei in De Kei. Dan weet je of je er een volgende keer toch ook bij wilt zijn.

Naast een optreden van het PROJECTKOOR, verzorgt Valley Voices dezelfde avond ook een openbare repetitie ter voorbereiding op een aantal optredens de komende tijd, onder andere voor het korenfestival Amusing Hengelo. Een mooie gelegenheid om ons van heel dichtbij te horen, voelen en zien. Kunnen wij je die avond wederom ontroeren?

Programma 30 mei
20.00 uur – Inloop, met mogelijkheid tot koffie/thee drinken
20.30 uur – Concertje PROJECTKOOR
21.00 uur – Pauze
21.15 uur – Openbare generale repetitie Valley Voices
22.15 uur – Einde avond
22.15 uur – Afterglow voor de liefhebber (gezellig samen zingen met glaasje in de hand)

Je bent van harte welkom in De Kei, Peppelensteeg 12 te Ede!!

Valley Voices © 2024