topmenu

160530_Projectkoor_slotconcert

PROJECTKOOR Valley Voices van begin tot eind geslaagd

Een fantastisch slotconcert op 30 mei sloot een nieuw initiatief van ons koor zeer succesvol af. Een enthousiast publiek was onder de indruk van de prestaties van het projectkoor, dat zowel uit de bestaande koorleden als nieuwe dames bestond. Voor iedereen waren het een paar weken flink studeren en oefenen. Maar onze dirigent Alfred wist er een mooi geheel van te maken.

Nog een succes van dit projectkoor is dat maar liefst driekwart van de nieuwe dames zich heeft aangemeld om auditie te doen bij het koor. Een fantastisch resultaat, waar iedereen blij mee is. Dames, welkom!

Heb jij het projectkoor gemist, maar zou je toch ook graag mee willen zingen met Valley Voices, dan kan dat. Laat via info@u153072p144073.web0153.zxcs-klant.nl weten dat je een keer wilt komen kijken en/of meedoen.

Valley Voices © 2024