topmenu

160827_Pure Passie

Pure Passie: Heidehoogheden genieten mee

Een zonovergoten dag rond het mooie Kernhem. Honderden mensen die hun passie laten zien, horen en proeven. Tussen dat palet hebben we met Valley Voices laten zien en horen waar onze passie zit: vierstemmig a capella zingen. In korte optredens tussen de kraampjes vanuit een tableau vivant opstelling en bij het podium in kooropstelling met choreografie.

Bij het podium mochten we ons verheugen op een bezoek van de beide Heidehoogheden. (Pssst en wie weet zingt volgend jaar de Heidekoningin wel een nummer mee!)

Het optreden op het Buitenfestival Pure Passie vormde de aftrap van het nieuwe zangseizoen. Een bijzonder seizoen, waarin we volgend voorjaar weer meedoen aan de Holland Harmony conventie. Wil jij dat ook meemaken en dit seizoen hard, maar gezellig mee komen oefenen? Meld je dan nu aan bij Valley Voices via info@u153072p144073.web0153.zxcs-klant.nl.

Valley Voices © 2024