topmenu

Robin van den Broek en Birgit van Engelshoven (rechts)

De Heidekoningin is een Valley Voice!

Supertrots zijn we op onze eigen Birgit van Engelshoven (rechts op de foto), ondertussen beter bekend als Heidekoningin Calluna de 61e. In de 34 jaar van ons bestaan is het niet eerder voorgekomen dat er royalty op de ledenlijst van Valley Voices is te vinden. Dankzij haar koninklijke uitverkiezing is Birgit het hele komende jaar, tot en met de Heideweek van 2017, het visitekaartje van Ede. En daarmee ook dat van Valley Voices. Met gevoel voor PR (een van de vele redenen waarom de keuze terecht op Birgit is gevallen) vermeldt zij trouw ook haar koor bij interviews.

Valley Voices wenst je veel succes en plezier met je eervolle functie, Birgit! Houd je wel de maandagavonden vrij voor de repetities?

Valley Voices © 2024