topmenu

161126_bubbelen

Ontspannen bubbelen met het koor

Met een coaching van Hannah Ybeles Smit over de Lax Vox methode, zijn we het seizoen bubbelend begonnen. Lax = vrij, Vox = stem, Lax Vox betekent dus: VRIJE STEM. De Lax Vox methode is een praktische methodiek om de stem meer efficiënt te gebruiken. Met een speciaal slangetje en een flesje gedeeltelijk gevuld met water, maak je geluid door de slang. Het resultaat is meer draagkracht, mooiere klank en minder belasting van de spieren tijdens het zingen.

Elke repetitie avond starten we tijdens onze warming-up met bubbelen. De veranderingen in flow van geluid en de klank van het koor zijn bijzonder. Weer een waardevolle aanvulling op onze diverse oefentechnieken.

Eerder gaf Hannah ook al een inspirerende coaching over ‘Erwten in de neus’.

Valley Voices © 2024