topmenu

sponsorkliks

Sinterklaas en Kerst inkopen via SponsorKliks

De mooiste cadeaus online kopen? Denk dan ook dit jaar aan SponsorKliks. Van Bol.com tot MediaMarkt en van Zalando tot aan Booking.com zijn te vinden op deze pagina. Wanneer je via de link een aanschaf doet, gaat er een procentueel of vast bedrag direct naar Valley Voices! Zo kun je dus eenvoudig met Sinterklaas- en Kerstcadeaus ons koor Valley Voices sponsoren!

Hoe werkt het?

Heel simpel. Klik HIER of op het logo van SponsorKliks onderaan deze website. Je wordt dan automatisch naar een pagina met heel veel webwinkels geleid. Kies je webwinkel (tip: gebruik de zoekfunctie) en bestel via die website je cadeaus. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie gaat naar Valley Voices.

Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of via SponsorKliks.nl, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Valley Voices hier direct van!

Valley Voices © 2024