topmenu

Logo_HH_Conventie_2017

Try-out barbershopkoren in Cultura Ede

Valley Voices Vocal Group Ede is gastkoor voor de try-out voor de Barbershop Conventie 2017.

1 April, nee dat is geen grap, vindt de 2-jaarlijkse wedstrijd voor barbershop koren plaats in Veldhoven. Ter voorbereiding op dit evenement wordt op 20 maart een try-out georganiseerd in Theater Cultura Ede. Naast Valley Voices treden ook de koren The Rhine Singers uit Vleuten, Miracle Sound uit Doetinchem en Between Two Rivers uit Elst op. En als klap op de vuurpijl zal ook het kampioenskwartet Maelstrom optreden. Dat belooft een hele spannende, maar vooral mooie avond te worden.

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Heb je interesse, neem dan snel contact op met Ineke van Riet Paap, try-out@u153072p144073.web0153.zxcs-klant.nl of 06-29416256.

Valley Voices © 2024