topmenu

NieuweMD1

Valley Voices Vocal Group zoekt nieuwe dirigent

Na 5 mooie jaren samen wil de dirigent van ValleyVoices helaas een andere muzikale uitdaging aangaan. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe muzikaal leider.

Valley Voices is een enthousiaste a capella vocalgroup van zo’n 30 vrouwen met een open sfeer. Het koor is in 1982 opgericht en inmiddels hebben we een repertoire dat popsongs, ballads en barbershop omvat. Het zingen van barbershop vinden we een uitdaging en onderscheidt ons van veel andere koren. We zijn lid van Balk en Holland Harmony en hebben de afgelopen jaren deelgenomen aan de conventies van Holland Harmony, om ons te meten met onze zusterkoren. Ook doen we regelmatig mee aan festivals.

We halen ons plezier uit het samen iets moois neerzetten. We vinden het leuk om in de repetities op maandagavond hard te werken met elkaar en ook studeren we thuis. We hebben regelmatig extra repetities per sectie, zodat we als groep ‘gelijkgestemden’ ook aan onze klankkleur en ritme werken. We treden zo’n 8x per jaar op en doen dat zonder bladmuziek. We worden dan uitgenodigd bij een evenement, treden op bij een festival, of we organiseren zelf een show. We zijn een actieve vereniging, waarin we als leden ook betrokken zijn in commissies, onder andere op het gebied van presentatie, choreografie, staging, kleding. Onze muziekcommissie selecteert samen met de dirigent de stukken voor ons repertoire.

We zoeken een dirigent (m/v) die:

  • een opleiding koordirectie heeft afgerond;
  • ervaring heeft met 4-stemmig a capella zingen;
  • bij voorkeur ervaring heeft met het genre barbershop, maar minimaal de bereidheid heeft om zich daarin te bekwamen;
  • ons kan helpen om ritmisch en muzikaal beter te worden;
  • ons kan uitdagen met diverse werkvormen;
  • ons wil inspireren om het beste van onszelf te laten horen en zien.

De nieuwe dirigent van ValleyVoices:

  • kan luisteren, maar is niet bang om beslissingen te nemen;
  • staat open voor samenwerking met commissies en bestuur;
  • is in staat om positieve feedback te geven.

Heb je belangstelling en wil je meer over ons weten? Kijk dan op www.valleyvoices.nl voor een uitgebreide profielschets.

Wil je met ons in gesprek over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Esmé Lens, via esmelens@upcmail.nl of 06-14895106. Heb je serieus belangstelling voor deze positie in ons koor, stuur dan je contactgegevens en muzikaal CV uiterlijk 5 mei naar info@u153072p144073.web0153.zxcs-klant.nl. In de loop van mei nodigen we kandidaten uit voor een proefdirectie.

, , ,

Valley Voices © 2024