topmenu

170717_Frisse start_welkom

Frisse start Valley Voices, doe ook mee!

Maandag 18 september zijn alle zingende vrouwen welkom tijdens onze open repetitie. Dan kun je kennismaken met Valley Voices Vocal Group. Een groep van 35 a capella zingende dames, van zowel barbershop als modern repertoire. Het is dit jaar voor alle koorleden een spannende start van het nieuwe seizoen, want we hebben een nieuwe dirigente, Gyöngyi Kovács.

Na 5 mooie en inspirerende jaren met onze dirigent Alfred hebben we weer veel geleerd en hebben we nieuwe ontwikkelingen doorgemaakt. Alfred heeft besloten weer een nieuwe start te willen maken, en dat doen wij nu dus ook. Een nieuwe dirigent zorgt altijd weer voor nieuw elan, nieuwe uitdagingen en vooral de prikkel om weer te willen leren. Wil je bij deze (door)start aanhaken, dan is dit je kans!

We repeteren elke maandag van 19.45 – 22.15 uur in de Kei in Ede. Voor de speciale open repetitie van 18 september kun je je aanmelden via info@u153072p144073.web0153.zxcs-klant.nl. Het verplicht je tot niets, maar je bent wel gewaarschuwd: eenmaal meezingen met Valley Voices en je bent enthousiast!

Het wordt trouwens helemaal een bijzonder jaar, want ondanks – of misschien juist wel door – alle vernieuwingen, bestaat Valley Voices komend jaar al 35 jaar. Dat wordt vast een fantastisch feestje.

Valley Voices © 2024