topmenu

170918_Open_repetitie

Open repetitie o.l.v. onze nieuwe dirigente Gyöngyi Kovács!

Zin om te zingen? Eens te kijken en te ervaren hoe dat is: zingen in een vrouwenkoor?

Maandag 18 september ben je van harte welkom bij onze open repetitie, en kun je vrijblijvend kennismaken met Valley Voices Vocal Group. Een warme, open en hartelijke groep van zo’n 35 vrouwen. We zingen a capella en het repertoire varieert van modern tot barbershop. En vanaf dit seizoen met onze nieuwe dirigent. Ze stelt zichzelf voor op onze website. Neem gauw een kijkje.

Na afloop van de repetitie gaan we nog even door: lekker ontspannen samen zingen met een glaasje in de hand. Kom naar de open repetitie van Valley Voices op maandag 18 september en beleef het zelf. We repeteren elke maandag van 19.45 – 22.15 uur in de Kei in Ede.

Voor de speciale open repetitie van 18 september kun je je aanmelden via info@u153072p144073.web0153.zxcs-klant.nl.
Gyöngyi Kovács maakt er ongetwijfeld een superleuke avond van!

Valley Voices © 2024