topmenu

171027_Filmconcert Harmonie_HungerGames

Filmconcert; unieke samenwerking met Harmonie Ede

Vrijdagavond 27 oktober gaf Harmonie Ede onder leiding van Wolbert Baars een filmconcert in het Akoesticum in Ede. Er werd muziek gespeeld van films, zoals Star Wars, Schindler’s List en The Hunger Games. Ook werd een muzikale collage van James Bond-films gespeeld.

De muziek van The Hunger Games werd een unieke samenwerking, waarbij wij de vocale ondersteuning mochten verzorgen. Soliste Gerda Warris wist met haar zanguitvoering de spanning in het verhaal nog verder omhoog te brengen. Koor en orkest maakten er samen een goed muzikaal verhaal van.

Vervolgens brachten wij nog twee liederen uit ons repertoire ten gehore. Het publiek kon genieten van Anthem uit Chess en There are worse things I could do uit de musical Grease. Bij het laatste nummer speelde soliste Esmé Lens een hoofdrol. Er kan terug gekeken worden op een geslaagde avond met mooie muziek door en samen met de Harmonie Ede.

Geweldig en trots dat we al na twee maanden oefenen met onze nieuwe dirigente Gyöngyi Kovács zo mooi konden uitpakken.

Valley Voices © 2024