topmenu

171114_Cadeau

Een mooi cadeau? Doe je aankopen via SponsorKliks

Het is weer het seizoen voor het kopen van leuke, mooie, lieve en gezellige cadeaus voor Sinterklaas en Kerst. En nog leuker, daarmee kun je meteen Valley Voices steunen.

Als je je cadeaus online bestelt, denk dan ook dit jaar aan SponsorKliks. Van Bol.com tot MediaMarkt en van Zalando tot aan Booking.com, ze zijn allemaal te vinden op deze pagina. Wanneer je via de link op onze website een aanschaf doet, gaat er een procentueel of vast bedrag direct naar Valley Voices! En het kost jou niets extra’s.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Klik HIER of op het logo van SponsorKliks op onze website www.valleyvoices.nl. Je wordt dan automatisch naar een pagina met heel veel webwinkels geleid. Kies je webwinkel (tip: gebruik de zoekfunctie) en bestel via die website je cadeaus of artikelen. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie gaat naar Valley Voices.

Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of via SponsorKliks.nl, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Valley Voices hier direct van!

SponsorKliks App
Om dat nog makkelijker te maken, is er ook een SponsorKliks App! Hij is er voor IOS en voor Android. Als je hem voor het eerst start, dan moet je even invoeren welk goed doel je steunt, en dat is natuurlijk Valley Voices! Extra leuk; je kunt meteen de opbrengsten voor het koor volgen en je krijgt ook nog leuke aanbiedingen, als je dat wilt.

Iedereen kan meedoen. Geen verplichtingen of extra inspanningen, wel steun voor Valley Voices.

Bedankt namens Valley Voices!

Valley Voices © 2024