topmenu

Fotostudio Kiekus

Elfdorpenfestival – dorp 1: Wekerom

Valley Voices levert een muzikale bijdrage aan het Elfdorpenfestival: een cultureel evenement langs elf Edese dorpen. De aftrap was zaterdag 28 april in het mooie openluchttheater op het terrein van de Hartenberg in Wekerom.
De weergoden waren ons gunstig gezind, met zelfs nog een klein zonnetje tijdens ons optreden.We hebben met ons publiek – vooruitlopend op onze jubileumshow op 27 mei a.s. – een kleine wereldreis gemaakt met  vier nummers uit onze show; No more sorrow, For the longest time, Go the distance en Anthem.
Fotostudio Kiekus heeft foto’s van het evenement gemaakt. De foto bij dit nieuwsbericht is met dank aan hen!

Het volgende festivaloptreden is ’s avonds 19 mei bij het evenement ‘Eten op rolletjes’ op het terrein bij Akoesticum in Ede.

 

 

Valley Voices © 2024