topmenu

180519 Eten-op-rolletjes-ede

Elfdorpenfestival – dorp 2: Ede op Rolletjes

Heerlijk eten voor het publiek op het terrein voor het Akoesticum, met keuze uit diverse gerechten bereid in foodtrucks. En dus leek het ons leuk om ook een verrassend muzikaal menu te presenteren.
We zijn gestart met een knallende amuse – No More Sorrow – lekker stevig ingezet door de bassen. For the Longest Time van Billy Joel was een heerlijk herkenbaar voorgerecht. En dan niet zomaar een tussengerecht, maar ons prachtige nieuwe nummer in ons repertoire Go The Distance. Het mooie, volle en altijd zo geliefde Anthem vormde het hoofdgerecht. En met zo’n geslaagd festival en een heerlijke dag, konden we niet anders dan afsluiten met ons vrolijke toetje One Fine Day.

 

Het volgende festivaloptreden is 30 juni bij het Westhoffhuis in Lunteren.

Valley Voices © 2024