topmenu

180527_Jubileumshow

Around the world en weer terug

Wat een feest om met ruim honderdtwintig belangstellenden ons 35-jarig jubileumfeest te mogen vieren!

Zondag 27 mei 2018, buiten zinderende warmte, die zich ontlaadt in een verfrissende bui. De grote zaal van De Kei verbouwd tot een podium met wereldse allure met vlaggen van over de hele wereld. Met een gezonde spanning stappen de Valley Voices het podium op.

Na het welkomstwoord van voorzitter Audrey en ladyspeaker Coby nemen we het publiek mee op reis met Go the Distance. De ladyspeakers Ineke, Alberta en Liesbeth maken ons warm om de volgende stap op ons pad te zetten. Songs over liefde die geen grenzen kent, die verwart en kracht geeft, die universeel is. We springen door de tijd en over de globe met muziek die zijn oorsprong heeft in de katoenvelden van Amerika, naar Ierland en Schotland. Onze dirigente Gyöngyi begeleidt zichzelf op de contrabas, bij een zelf op muziek gezet Hongaars gedicht over de liefde. En ook het publiek zingt mee met het Afrikaanse Sanna Sannaninah.

Na de pauze treedt het gelegenheidskwartet Efimera op met warme Spaanse klanken. En we mogen voor een tweede blok evergreens mee met the swingende gastband Pleasure! En verder trekken we door Europa, naar het middenoosten, we bezoeken New York en komen erachter dat ‘thuis’ is, waar je roots liggen.

En als je weet waar je thuis hoort, waar je hart ligt en je liefde – voor muziek – dan kan je van harte zingen ‘let yourself go’. Dat vormde de sprankelende afsluiter van onze wereldreis.

Dat smaakt naar meer. Op 9 juni zingen we in de Oude Kerk in Ede tijdens het Korenfestival. En op 30 juni in Lunteren bij het Westhoff huis.

Valley Voices © 2024