topmenu

180607_Korenfestival_EFZO_Ede

Korenfestival Ede

Zaterdag 9 juni presenteerden veertien koren zich in de Oude Kerk in hartje Ede. Een initiatief van de EFZO (Edese Federatie van Zang en Oratoriumverenigingen), waarbij men twee keer per jaar op een laagdrempelige manier kan kennismaken met zingend Ede (en omliggende dorpen). Het winkelende publiek kan binnenlopen in de kerk en van het diverse repertoire van de verschillende koren genieten.

Valley Voices werken graag mee aan het Festival. De akoestiek in de kerk geeft een extra dimensie aan vooral de ballads die we op ons repertoire hebben. Onder de inspirerende leiding van dirigente Gyöngyi Kovács hebben we acht songs gezongen, op onze eigen wijze met elkaar verbonden door onze ladyspeakers. Bij Black is the Color hebben we laten zien dat choreografie de muziek nog meer zeggingskracht geeft. Na een halfuur nemen we alweer afscheid van het publiek.

Bij de Kersteditie van het Festival zijn we graag weer van de partij!

Valley Voices © 2024