topmenu

180630_Elfdorpenfestival Lunteren_3

Elfdorpenfestival – dorp 3: Lunteren, One Fine Day!

Zaterdag 30 juni, het laatste festival optreden voor de zomer.

En zomer was het op het zonovergoten grasveld voor het Westhoffhuis in Lunteren. De muzikale en culturele vonken sprongen weer van het podium af en over op het publiek. Valley Voices trad op met de uptempo songs One fine day en For the longest time. En de ballads Go the distance en Anthem. De afsluiter vormde de gospel No more sorrow.

Speciaal was, dat het programma mede aan elkaar werd gepraat door de nieuwe Heidekoningin Caluna de 62ste (Kathy) en dat de Heidekoningin van vorig jaar (Birgit) in ons koor mee stond te swingen!

Valley Voices heeft maandag 2 juli het seizoen afgesloten met een besloten optreden voor bewoners en personeel van Felixoord, Oosterbeek. We hebben hier muzikale vrienden gemaakt, basis voor een encore!

En dan nu het zomerreces, waarvoor we vanaf deze plek iedereen alles toewensen wat daarbij hoort: ontspanning, vertier, tijd voor al die zaken die in de winter zijn blijven liggen ….

Tot in september.

En als je een zomers halfuurtje over hebt, denk dan eens na hoe leuk het zou zijn om mee te doen aan onze meezingavond op maandag 17 september. Of misschien nog een stapje verder: meezingen in ons Grote Kerst Projectkoor, dat start op 29 oktober tot Kerst. We werken hiermee toe naar deelname aan het concert van OBK Otterlo en Koren op Weg naar Kerst van de EFZO in de Oude Kerk in Ede.

Houd de website in de gaten voor meer informatie hierover.

Valley Voices © 2024