topmenu

181214_Kerst_Bennekom

Van Dickens, OBK en Schuytgraaf

Vrijdagavond tijdens de gezellige Dickens Fair in Bennekom ging de kersttijd ook voor Valley Voices echt van start. We mochten dit keer in de kerk optreden; sfeervol en veel bezoekers die voor kortere of langere tijd bij een van de vele optredens neerstreken. Af en toe nog wat zoeken naar de goede verhouding en toon, maar we hebben met veel plezier gezongen en dat kregen we ook terug van onze luisteraars!

Zaterdagavond helemaal ingezongen en ruim de tijd om de opstelling door te nemen. Aan de hand van het kerstverhaal van Maria en Joseph – in een eigentijds jasje – werden de nummers van Fanfareorkest OBK uit Otterlo en Valley Voices tot een show aan elkaar geregen. Met als beloning een groot applaus, vooral voor onze ‘inval dirigent’ Coby! Het slotnummer was het samen met het publiek vertolkte nummer: I’m dreaming of a white Christmas….

Dat werkte als opmaat naar een klein wit dekentje, dat in de nacht van zaterdag op zondag over de wereld daalde. Met dit speciaal tintje sloten we de weekendoptredens af met muzikale medewerking aan de sfeervolle kerstmarkt in Schuytgraaf, Arnhem. In twee blokjes hebben we de mensen verwarmt met onze kerstchansons.

Op naar nog een aantal mooie optredens voor Kerstmis! Zie de evenementen hiernaast voor de data en locaties.

Valley Voices © 2024