topmenu

IMG_3397

Valley Voices Vocal Group zoekt nieuwe dirigent

Na 2 mooie jaren samen komt door verdrietige persoonlijke omstandigheden helaas een eind aan de samenwerking met onze talentvolle dirigent. Daarom zijn we per direct op zoek naar een nieuwe muzikaal leider.

Valley Voices uit Ede is een enthousiaste vocalgroup van zo’n 30 vrouwen, met een warme, open sfeer. Al sinds de oprichting in 1982 repeteren we op maandagavond. We zingen vierstemmig a capella en ons repertoire omvat popsongs en ballads, en barbershopsongs. Dit genre onderscheidt ons van veel andere koren. We zijn lid van Holland Harmony en willen in 2021 weer deelnemen aan de conventie van deze grootste koepelorganisatie voor barbershopzingend Nederland, om ons te meten met onze zusterkoren. Ook doen we regelmatig mee aan festivals.

We hebben er plezier in om samen iets moois neer te zetten. Tijdens de repetities op maandagavond werken we hard met elkaar. Ook studeren we thuis. We hebben regelmatig extra repetities per stempartij. Zo werken we als groep ‘gelijkgestemden’ ook aan onze klankkleur en ritme, onder leiding van een sectional leader. We treden zo’n 8x per jaar op en doen dat zonder bladmuziek. We worden uitgenodigd bij evenementen, treden op bij festivals, en organiseren zelf op gezette tijden een show.
Valley Voices is een actieve vereniging, waarin leden ook betrokken zijn in commissies op het gebied van presentatie, choreografie, staging en kleding. Onze muziekcommissie selecteert samen met de dirigent de stukken voor ons repertoire.

We zoeken met ingang van het nieuwe seizoen een energieke dirigent (m/v) met didactische kwaliteiten die:
• een opleiding koordirectie heeft afgerond
• ervaring heeft met 4-stemmig a capella zingen
• bij voorkeur ervaring heeft met het genre barbershop, maar minimaal de bereidheid heeft om zich daarin te bekwamen
• ons helpt om ritmisch en muzikaal beter te worden
• ons uitdaagt met diverse werkvormen
• ons inspireert om het beste van onszelf te laten horen en zien.

De nieuwe dirigent van Valley Voices:
• kan luisteren, maar is niet bang om beslissingen te nemen
• staat open voor samenwerking met commissies en bestuur
• is in staat om positieve, opbouwende feedback te geven.

Interesse?
Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Audrey van den Berg (tel. 06 23 37 12 25). Heb je serieus belangstelling voor deze positie in ons koor? Stuur dan je contactgegevens, korte motivatie en muzikaal cv uiterlijk 16 augustus naar info@u153072p144073.web0153.zxcs-klant.nl. Kennismakingsgesprekken zijn gepland voor 29 augustus Een eventuele proefdirectie vindt plaats in overleg op woensdag 11 september, donderdag 12 september of maandag 16 september.

Valley Voices © 2024