topmenu

valley voices - Els Peters (2)

You’ll remember me…

You’ll remember me…
Dit zijn de eerste woorden van de song Fields of Gold. Een van de twee songs die we onder leiding van onze inval-dirigent Els Peters de laatste weken van ons koorseizoen hebben ingestudeerd. Voor veel Valley Voices was het persoonlijk een memorabel jaar. We’ll remember you…
Als koor kijken we terug op drie bijzondere gebeurtenissen. Allereerst het Kerstoptreden samen met muziekvereniging OBK uit Otterlo. Waarbij Valley Voices extra zangkracht had, door de deelnemers aan ons Kerstprojectkoor.
Het tweede hoogtepunt was in mei de Vocal MeetUp in Cultura. De samenwerking met Ambrosia, Pure Voice en Tarantella smaakte naar meer…
De laatste twee maanden hebben we veel mogen leren van en met Els Peters. We danken haar voor haar enthousiasme en positieve input. Zij heeft ons koor ‘op koers’ gehouden.
Dan gaan we nu van een hopelijk zonnige zomer genieten en ons voorbereiden op het komende koorseizoen. Een periode waarin Nederland 75 jaar bevrijding herdenkt en viert. Valley Voices Vocalgroup Ede zal daar op verschillende momenten aan bijdragen. Houd onze agenda in de gaten!
Op maandag 2 september starten onze repetities weer. Een goede zomer allemaal.

Valley Voices © 2024