topmenu

OMD 2019 de Valley Voices 04

Some Sunny Day…

Some Sunny Day: deze regels uit een bekende song uit WO II zongen we zaterdag 14 september tijdens een zonovergoten Open Monumentendag. We waren te gast bij De Smederij, het prachtig gerenoveerde Platform Militaire Historie op het voormalige Kazerneterrein. Hier vinden geïnteresseerden informatie over de militaire en kazernegeschiedenis van Ede.

Het thema van de Monumentendag 2019 was Recreatie en Ontspanning. Hierbij perfect aansluitend hebben we drie songs laten horen waarmee Vera Lynn (The Forces Sweetheart) en Doris Day ontspanning boden aan soldaten tijdens de oorlog: From the Time we say Goodbye, Sentimental Journey en We’ll meet again. Ons eigentijdse repertoire zongen we gezellig buiten, op het zonovergoten terras voor het monumentale gebouw uit 1908.

Ons optreden luidde voor ons meteen ook de periode in van 75 jaar herdenken en vieren van onze Vrijheid. Hieraan levert Valley Voices tot mei 2020 nog verschillende keren een bijdrage. Zie hiervoor de agenda op onze website.

We’ll meet again!

(Met dank voor de foto aan André Hartgers)

Valley Voices © 2024