topmenu

190928_BOF

Zingen is goed voor klimaatverandering

Zaterdag 28 september was Valley Voices Vocalgroup Ede aanwezig bij het 11e Barbershop Ontmoetingsfestival 2019 in ’s Hertogenbosch. Er was slecht weer voorspeld, maar 25 enthousiaste koren lieten zich niet uit het veld slaan en verzamelden zich in het Jheronimus Bosch Art Center.

Mochten we bij een vorig optreden de burgemeester van Ede nog in ons publiek verwelkomen, nu stond de minister van OCW naar ons te luisteren. We hebben haar vol enthousiasme toegezongen: ‘Let yourself go’.

‘I’m still standing’, dachten we toen we naar een buitenpodium gingen, maar terwijl overal in de stad vrolijke Barbershopklanken klonken, kon ook de zon niet anders dan haar Good Luck Charme laten zien en schijnen. Het was een mooie dag.

Valley Voices © 2024