topmenu

[Gelderland]_[Ede]_[Concordiamolen]_[1]

Concordia met één hart…

Concordia \ met één hart …..

Op uitnodiging van de  vrouwen van de Soroptimisten Ede heeft Valley Voices maandag 25 november geholpen om de wereld een beetje meer hoopvol oranje te kleuren. Aan de voet van de molen Concordia hebben we onze muzikale voet stevig neergezet in de strijd tegen geweld tegen vrouwen: I’m still standing. Concordia: met één hart!

Als hecht vrouwenkoor kennen we de kracht van elkaar steunen en de macht van het stemgeluid geven aan emoties. De molen Concordia blijft de komende dagen nog oranje gekleurd. Valley Voices  roepen op om door te gaan met stem geven aan geweld tegen vrouwen tot het niet meer nodig is: Go the Distance!

 

Met dank aan Arjan van Bruggen voor de foto’s

Valley Voices © 2020