topmenu

200210_Valentijn-tag zingen1

Doe mee met een avondje Valentijn zingen! Nu Met Kippenvelgarantie!

Bij Valentijn horen liefdesliedjes. Prachtige songs die vaak makkelijk in het gehoor liggen en regelrecht je hart binnenkomen. Heerlijk om te zingen! Maar het allermooist zijn vaak die laatste paar regels, de zogenoemde tag. Daar zwelt het geluid aan, op weg naar de muzikale climax. Daar worden de fraaiste harmonieuze akkoorden gezongen. Ook een koor pakt daar nog eens lekker uit. Et voilà: kippenvel!

Tag zingen: The Best Of…

Nu zeg je misschien: als die tag dan eigenlijk het mooiste deel is, waarom laat je de rest van het lied dan niet gewoon weg? Goed idee! Hebben wij ook bedacht. Tag zingen is superleuk om te doen, het is niet moeilijk en in korte tijd maak je samen prachtige muziek. Kippenvel gegarandeerd! Je hebt heel snel een prachtig resultaat. Het kost weinig tijd om een paar aansprekende tags van bekende lovesongs in te studeren, en aan den lijve te ervaren hoe fantastisch vierstemmig zingen is.

Uitnodiging voor jou

Valley Voices nodigt jou uit voor een avondje tag zingen, op maandagavond 10 februari aanstaande. Gun jezelf een gezellige avond vol muzikaal plezier en verbaas jezelf.

(Spoiler alert: tag zingen is makkelijker dan je denkt en het effect is veel groter dan je denkt.)

Doe mee en laat je een keertje door ons en vooral door je eigen stem verleiden.

Maandag 10 februari,
Aanvang 19.45 uur, aanwezig 19.30 uur,
De Kei, Peppelensteeg 12A, 6715 CV Ede
Kosten: € 5
Aanmelden via info@u153072p144073.web0153.zxcs-klant.nl

Valley Voices © 2024