topmenu

200212_Tags zingen

Voer voor Valentijnsdag: tags zingen met Valley Voices

Wat een vrolijke, enthousiaste en warme avond hadden wij Voices op 10 februari, samen met onze gasten. Maar liefst 14 zanglustige vrouwen (en één enthousiaste man!) uit Ede en omgeving stortten zich vol overgave op het zingen van ‘tags’: die allerlaatste maten van een song, die de climax vormen van lekker in het gehoor liggende romantische lovesongs. Daar waar de muziek aanzwelt en je hart een keertje overslaat van vervoering over de harmonieuze akkoorden die je met elkaar produceert. (Wow! Zijn WIJ dat?!)

Onder leiding van dirigente Kit de Bolster studeerden we met elkaar vijf tags in. Met de gasten op natuurlijke wijze mooi verdeeld over de vier stempartijen. Regelmatig ontstond er een prachtige sound met deze nieuwe, zij het helaas tijdelijke samenstelling van Valley Voices Vocal Group. (Kippenvel! Niks meer aan doen!). En soms was het heel even wat minder, zeg maar. Maar dat weet Kit dan altijd weer snel te verhelpen.

Complimenten aan veertien dappere dames die deze muzikale uitdaging toch maar mooi aangingen. En die er mede voor hebben gezorgd dat de avond bijzonder geslaagd was. De stemtest die drie enthousiaste deelneemsters na afloop bij Kit aflegden, leverde twee potentiële baritones en een mogelijke nieuwe lead voor het koor op. We hopen hen volgende week terug te zien!

Interesse?

Dit evenement gemist maar wel geïnteresseerd? Je bent van harte welkom op de wekelijkse repetities op de maandagavond, bij De Kei in Ede. (Van 19.45 uur tot 22.15 uur). Graag wel even je komst aanmelden via info@valleyvoices.nl. Of via de Contactpagina op de site.

Valley Voices © 2021