topmenu

PHOTO-2020-07-13-22-52-35

Valley Voices viert bijzonder seizoen

Afgelopen maandag, 13 juli sloot Valley Voices het seizoen af. Na enkele maanden niet met elkaar te hebben kunnen repeteren, maar online met elkaar te hebben gezongen, konden de laatste twee repetities van het seizoen toch “live” plaatsvinden. Als locatie kon Valley Voices  gebruik maken van het Openlucht Theater. Daar kon makkelijk de benodigde afstand worden gehouden, zowel tijdens de repetitie, als ook tijdens de afterglow. Repetities zijn altijd serieus, maar het koor staat ook bekend om de uiterst gezellige nazit, de afterglow.

Terugkijkend op het seizoen, was het natuurlijk bijzonder. Niet alleen om dat door de corona een tijd lang niet live kon worden gerepeteerd, maar ook omdat het het eerste seizoen was onder leiding van Kit de Bolster. Kit heeft aan de wieg gestaan van de barbershop in Nederland en heeft Valley Voices dit seizoen geïnspireerd om hard te werken en samen muziek te maken, zelfs als dat niet “live” mogelijk was. Kit mocht dan ook applaus en bloemen in ontvangst nemen als dank voor de mooie samenwerking dit seizoen. Ook kon deze laatste avond een nieuw lid officieel welkom worden geheten. Het is gebruikelijk dat geïnteresseerde vrouwen eerst een tijd met het koor meedraaien om te zien of het muzikaal klikt, waarna een koorlid officieel lid kan worden. Dat maakt het bijzonder dat in deze tijd waarin koren het moeilijk hadden, wel een nieuw lid kon worden verwelkomd.

Valley Voices gaat nu in de zomerstand. Dat betekent dat t.m. 30 augustus geen repetities plaatsvinden. Het is de bedoeling om op 31 augustus weer te starten met nieuwe repetities voor het nieuwe seizoen.

Belangstelling om ook mee te gaan doen? Houd de website berichtgeving in de gaten, voor informatie over de start, tijd en plaats van de repetities.

Valley Voices © 2024