topmenu

start_seizoen2021

We gaan weer starten!

Elk jaar, tegen het eind van augustus dan begint het weer te kriebelen. We hebben dan enkele weken zomervakantie achter de rug en we willen weer gaan zingen. En dit jaar is dat niet anders. We willen weer graag van start. En: dat kan. Van onze locatie hebben we gehoord dat de ruimte voldoet aan de eisen van ventilatie en het kunnen garanderen van de afstand. Zelf hebben we ook een plan gemaakt hoe we aan de richtlijnen kunnen voldoen om ook tijdens de repetitie de hygiene regels kunnen toepassen. 31 augustus gaat het gebeuren. Onze eerste repetitie van dit nieuwe seizoen. Om ervoor te zorgen dat we voldoende afstand kunnen houden, hebben we ons repetitie schema aangepast. Van 19.00 tot 20.00 uur  repeteren de leads en tenors en van 20.20 tot 21.20 uur de bari’s en bassen.

UIT MARKT
Heb je belangstelling om te komen zingen bij een groep enthousiaste, betrokken vrouwen, dan ben je ook in deze coronaperiode hartelijk welkom voor een kennismaking. Twijfel je nog, neem dan een kijkje bij de digitale uitmarkt. Daar kun je op 28 augustus om 17.00 uur zien hoe we de laatste repetitie van het afgelopen seizoen hebben afgesloten. Dat was met het zingen van ons favoriete nummer “Go the distance” uit de Disney film Hercules. Het gaat over een zoektocht die we allemaal kennen. De zoektocht naar de bestemming. De reis van je leven. Op korte termijn staan we allemaal voor dezelfde uitdaging: veilig blijven. Dat is een belangrijk obstakel die we op onze reis nu tegenkomen. We hopen, met iedereen, dat dat lukt en dat we binnen niet al te lange tijd weer een nieuwe stap op onze reis kunnen zetten. En misschien wel samen met jou…. (voor contact: info@u153072p144073.web0153.zxcs-klant.nl)

Voor de uitmarkt ede 2020: klik hier >>
Kun je niet wachten en wil je de registratie van onze laatste repetitie nu al bekijken: klik hier >>

Valley Voices © 2024