topmenu

KerstconcertOnline2020

Onze muzikale kerstgroet aan jou

Nu we als koor in dit bizarre jaar niet kunnen optreden met ons prachtige kerstrepertoire vol bekende en minder bekende kerstklassiekers en christmas carols, hebben we een alternatief bedacht. Een muzikale, digitale kerstgroet. Voor zorginstellingen in de regio en natuurlijk voor onze talrijke vrienden en volgers. Ook voor jou dus.

Omdat COVID-19 ook een dikke streep heeft gezet door het samen zingen, zijn alle stemmen individueel opgenomen en onder elkaar gemonteerd. Een hele uitdaging! Maar we zijn er trots op dat het met deze beperkte mogelijkheden toch is gelukt.

Valley Voices en dirigent Kit de Bolster wensen je fijne feestdagen en een gloednieuw jaar vol onbegrensde mogelijkheden, onbelemmerde vrijheid én natuurlijk gezondheid!

Voor ons digitale kerstconcert, klik hier >>

Valley Voices © 2024