topmenu

ValleyVoices_februari 2022-3

Here we go again!

De restricties voor de koorsector zijn voorbij en we kunnen er weer helemaal voor gaan. En dat doen we dan ook! De komende tijd staat ons koorboekje vol met leuke afspraken.
9 april gaan we naar Drunen, voor de dag die door Holland Harmony wordt georganiseerd, onder het motto “Let’s Go”. Daar kunnen we alle collega barbershoppers na ruim 2 jaar weer ontmoeten en samen zingen.
Op 28 mei doen we mee met het Barbershop Ontmoetingsfestival in Dordrecht. De hele dag gaan we met een groot aantal koren en kwartetten de stad opvrolijken met mooie klanken en aan het eind van de dag gaan we een mass singing doen, met het lied Kings and Queens (Ava Max).

Als klap op de vuurpijl zijn we ons aan het voorbereiden op onze jubileumshow. Dit jaar bestaan we 40 jaar. We hebben een traditie hoog te houden, want onze kroonjaren gebruiken we altijd om een spetterend avondvullend programma te brengen en dat gaan we dit keer ook doen. zondagmiddag 27 november kan alvast in de agenda worden genoteerd. Om 15.00 uur start dan onze jubileumshow in Cultura.

Valley Voices © 2024