topmenu

poster nieuwe leden

Er is weer ruimte voor nieuwe (project)leden!

Samen zingen blijkt een fantastische manier om nieuwe vriendschappen te sluiten. Bij Valley Voices Vocal Group weten we dit natuurlijk allang. En wat zo fijn is: er is altijd plaats voor meer vriendinnen.

Wie zoeken wij?
Het koor is op zoek naar vrouwen uit Ede en omstreken die graag zingen. Liefst met een mooi hoge stem, of juist met een heel laag bereik. Maar ook als je daar ergens tussenin zit, ben je van harte welkom!

Wat vragen wij?
Je hoeft geen koorervaring te hebben of noten te kunnen lezen om lid te worden, hoewel dat wel praktisch is en fijn. Wij hebben handige, eigentijdse en vooral leuke manieren om thuis je eigen partij in te kunnen studeren. Dus laat je vooral niet tegenhouden door gebrek aan kennis of ervaring.

Wel moet je plezier in zingen hebben en er ook echt wel wat voor willen doen. Wat precies, dat kan Tineke je vertellen. Zij beantwoordt graag al je vragen. Je kunt haar bereiken op 06 12 50 85 50.

Projectlidmaatschap
Wil je je niet (meteen) voor langere tijd binden? Dan hebben we nog een interessante optie voor je: je kunt ook projectlid worden. Wat betekent dat concreet?

Valley Voices bestaat 40 jaar. Dat vieren we op zondagmiddag 27 november met een jubileumconcert in Cultura onder de naam Emerald Event. Als projectlid versterk je het koor tijdens een deel van dit concert. Met een beperkt aantal songs, in overleg te bepalen met onze dirigente Kit de Bolster. Zo kun je 3 maanden lang ervaren hoe dat is, zingen in een koor. Zingen bij Valley Voices!

De kosten voor het projectlidmaatschap bedragen in totaal  € 35.

Start nieuwe seizoen
De eerste repetitie na de zomervakantie is op maandag 22 augustus 2022. De repetities vinden plaats in De Kei in Ede. Aanvang 19.45 uur (tot 22.00 uur). De eerste keer dat je erbij bent graag om 19.30 uur aanwezig zijn.

Let op!
In verband met de voorbereidingen op ons jubileumconcert op 27 november, kunnen nieuwe leden en projectleden nog starten tot en met de repetitie op maandag 5 september.

Aanmelden en meer informatie
Lijkt het je leuk om bij, maar vooral samen met ons te zingen? Top! Je kunt je aanmelden via het contactformulier op deze site. Of per mail via info@u153072p144073.web0153.zxcs-klant.nl. Graag met vermelding van het telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tineke: 06 12 50 85 50.

Valley Voices © 2024