topmenu

koor_mei2022-2

40 jaar Valley Voices: Jubileumconcert

DE KAARTVERKOOP IS GESTART!

Valley Voices Vocal Group bestaat 40 jaar. Dat vieren we op zondagmiddag 27 november op feestelijke wijze in Cultura met – hoe kan het ook anders – een jubileumconcert, getiteld Emerald Event.  Met een gastoptreden van Showband Irene. En met de verrassende medewerking van een Inspirerende Verschijning.

Afterglow
Na afloop is er voor de liefhebbers een zogenoemde afterglow: met een glaasje in de hand gezellig napraten en (voor wie dat wil) ontspannen met elkaar zingen.

Programma
Als bezoeker kun je onder meer genieten van Can’t stop the feeling (Justin Timberlake), Fields of Gold (een nummer van Sting) en Kings and Queens van Ava Max. Een van onze eigen favorieten is Go the Distance, uit de Disney-musical Hercules. Maar ook de rest van het programma bestaat uit lekker in het gehoor liggende songs. Ballads en uptunes, bekend en soms wat minder bekend.

Kaartverkoop
Tickets voor het jubileumconcert kosten € 14. Dat is inclusief garderobe, koffie en een drankje na afloop. Ze zijn online te bestellen via de website van Cultura en te koop bij de receptie.

‘Valley Voices is een groep die van show, inzet, mooie klank, durf en teamwork een stralend, energiek en rakend muzikaal product wil creëren.’ (Dirigente Kit de Bolster)

Valley Voices © 2024