topmenu

Interessante links

Valley Voices Vocal Group Ede is aangesloten bij:

Holland Harmony
Holland Harmony, Dutch Associaton of Barbershop Singers

de grootste Nederlandse koepelorganisatie voor barbershoppers.

Balk licht vocaal

de landelijke bond voor alle koren en groepen die lichte muziek op hun repertoire hebben.

Zing nl
Zing.nl, site voor Zingend Nederland.

Zing.nl is een ontmoetingsplaats voor iedereen die van zingen houdt, voor zowel aanbieders van vocale producten en diensten als voor mensen en instanties die daarnaar op zoek zijn. Hier treffen koren, zanggroepen, zangers en zangeressen, dirigenten en muziekdocenten elkaar, maar ook adviserende en ondersteunende instanties, reisorganisaties en winkels.

EFZO
Efzo.nl

EFZO is de Edese Federatie van Zang- en Oratoriumverenigingen. Doel van EFZO is het behartigen van de belangen van de leden bij het gemeentebestuur van Ede en het coördineren van gezamenlijke muzikale activiteiten van de leden, zoals het jaarlijkse korenfestival in de Oude Kerk in juni en Koren op weg naar de Kerst in december.

Valley Voices Vocal Group Ede werkt samen met:

Logo_de_medewerker
De Medewerker

Het Scholings- en promotiefonds is door de gemeente in het leven geroepen met als doel het versterken van het vrijwilligerswerk in de gemeente Ede. Het fonds biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan een cursus uit het bestaande aanbod van het fonds of door een tegemoetkoming in de kosten aan te vragen voor deskundigheidsbevordering en PR-acties.

Afbeeldingsresultaat voor gemeente ede
Ede Doet Mee

Het gemeentebestuur van Ede vindt het belangrijk dat iedereen mee kan doen aan de maatschappij. Ook inwoners met een laag inkomen en beperkt eigen vermogen. Voor deze inwoners en hun kinderen zijn er daarom de regelingen Meer Kinderen Meedoen en Meer Volwassenen Meedoen. Op de website van Ede Doet Mee vindt u alle informatie over dit initiatief.

Tags: , , ,

Reactiemogelijkheid is gesloten.

Valley Voices © 2018