topmenu


Onderaan de pagina kun je meteen starten met bestellen en worden de SponsorKliks automatisch gespaard.

Waarschijnlijk koop of reserveer jij ook wel eens iets online en kan je ons dus helpen. En wat helemaal fantastisch is: het kost jou geen cent extra!

Valley Voices ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt Valley Voices daar geld voor.

Klik bij elke bestelling op deze button (of op de button onderaan elke pagina van deze website) en het spreekt voor zich:

Banner

SponsorKliks App
Om het nog makkelijker te maken, is er ook de Sponsorkliks App! Hij is er voor IOS en voor Android. Als je hem voor het eerst start, dan moet je even invoeren welk goed doel je steunt, en dat is natuurlijk Valley Voices! Extra leuk; je kunt meteen de opbrengsten voor het koor volgen en je krijgt ook nog leuke aanbiedingen, als je dat wilt.

Online aanbiedingen
Door jouw e-mailadres door te geven aan SponsorKliks ontvang je wekelijks een bericht met online aanbiedingen voor het weekend. Klik op deze link om je e-mailadres door te geven. Uiteraard kan jouw e-mailadres op elk gewenst moment ook weer verwijderd worden, je ontvangt dan geen berichten meer van SponsorKliks.

Alvast heel erg bedankt voor de moeite.

Hieronder kun je meteen starten met bestellen!

Reactiemogelijkheid is gesloten.

Valley Voices © 2024