topmenu

Logo VriendenLoterij

Speel mee in de VriendenLoterij. Daarmee sla je drie vliegen in één klap:

  • je maakt kans op prachtige prijzen
  • drie van je vrienden ook
  • en je geeft Valley Voices een financieel steuntje in de rug (de helft van je inleg komt namelijk ten goede aan het koor)

Wat kun je winnen bij de VriendenLoterij?
Door mee te spelen maak je 14 keer per jaar kans op een miljoen. Of een ton, of bijvoorbeeld 50.000 euro. Ook niet verkeerd, toch? En wat dacht je van al die andere fantastische prijzen, zoals vakanties, auto’s, tv’s?

Jij bepaalt wie (ook) wint
Het leuke van de VriendenLoterij is dat ook drie van je vrienden winnen als jij wint! Die vrienden moeten dan wel meespelen. Een miljoen gewonnen? Dan winnen je vrienden elk 10% van dat bedrag. Auto gewonnen? Dan krijgen je vrienden ook een auto, zij het een wat kleinere.

Je vriend wint. Jij ook?
Het werkt ook andersom: als een vriend van jou wint, maak jij ook kans op die prijs. Als je tenminste meespeelt. Want stel je toch eens even voor. Je vriend belt met geweldig nieuws! Hij heeft een miljoen gewonnen en ja, je hoort het goed: hij kiest jou als één van de drie medewinnaars!  Maar jij speelt niet mee…

Dubbel kans dus op een prijs!
Realiseer je je dat de VriendenLoterij de enige loterij is waar je op deze manier je kansen op een mooie prijs verdubbelt? En dat voor € 11,00 per lot, per trekking. Er zijn 14 trekkingen per jaar.

Je mobiele nummer is je lotnummer
Gemakkelijker kan niet. Je krijgt via datzelfde nummer ook een sms’je met het goede nieuws: je hebt gewonnen!  Denk maar vast eens na wie van je vrienden…?

Valley Voices bedankt je hartelijk voor je deelname!

Meer weten? Kijk op www.vriendenloterij.nl

Meedoen? Klik op de button hieronder.

Reactiemogelijkheid is gesloten.

Valley Voices © 2024