topmenu

Optreden Elfdorpenfestival: Westhoffhuis, Lunteren (let op, gewijzigde aanvangstijden!)

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 30 juni 2018
18:30 - 18:45

Locatie
Westhoffhuis

Categorieën


 

LET OP, GEWIJZIGDE AANVANGSTIJDEN

Nieuw festival in de gemeente Ede

met optreden van Valley Voices Vocalgroup Ede!!

EDE Cultuurfonds Ede organiseert, samen met andere organisatoren en locaties, het reizende festival: De Elfdorpentocht. Het doel van het Cultuurfonds is het leven in de gemeente Ede aantrekkelijker maken middels kunst en cultuur. ,,Daarbij vinden wij het belangrijk dat alle inwoners van de gemeente Ede in aanraking gebracht worden met kunst en cultuur” aldus Cultuurfonds Ede.

De eerste editie is het Elfdorpenfestival in Wekerom en vindt op zaterdag 28 april vanaf 13.00 uur plaats. Het volledig vernieuwde Openluchttheater van de Hartenberg, aan de Apeldoornseweg 60 in Wekerom, is de gastheer. Uiteindelijk zal de Elfdorpentocht alle 11 woonkernen (Ede, Bennekom, Lunteren, Harskamp, Ederveen, Otterlo, Wekerom, De Klomp, Hoenderloo, Hoog-Baarlo, Deelen) in de gemeente Ede gaan bezoeken.

De Elfdorpentocht is een serie festivals waarin alle vormen van uitvoerende kunst aan bod komen, van muziek tot dans tot theater tot zang en van klassiek tot modern. De bedoeling is dat iedereen in de gemeente Ede aangetrokken wordt door minimaal één onderdeel van het zeer gevarieerde programma en vervolgens ook in aanraking komt met 15 andere acts die kunnen verrassen. Alle optredende artiesten hebben een link met Ede en treden 10 tot 15 minuten op, waardoor een 4 uur durend festivalprogramma ontstaat.

Reactiemogelijkheid is gesloten.

Valley Voices © 2024