topmenu

Auditie dagen 2021-2022

We mogen weer, we kunnen weer en we gaan weer beginnen! Natuurlijk was de afgelopen 1 1/2 jaar voor ons ook een heel lastige periode, maar: we zijn er weer én we gaan er weer voor! We hebben veel online gerepeteerd in vanaf juni zijn we ook weer bij elkaar gekomen om te zingen, voorzichtig en buiten en het was HEERLIJK. We hebben dus zin in het nieuwe seizoen en verwelkomen graag nieuwe leden, die er helemaal zin in hebben om muzikaal te gaan VLAMMEN en samen muziek te maken.

We organiseren hiervoor twee auditie dagen.

Wat is de bedoeling. 
Op zaterdagmiddag 4 september of zaterdagmiddag 11 september zitten onze dirigent en het auditie team klaar voor onze auditanten. Het is de bedoeling dat je een liedje naar eigen keuze voorzingt. Het auditieteam bespreekt daarna met je of je stem geschikt is voor deelname aan ons koor. We zingen 4 stemmig a capella popmuziek, jazzy en barbershop en het is belangrijk dat we een match kunnen vinden. Deelname aan Valley Voices betekent dat we zingen zonder bladmuziek en dat we veel aandacht besteden aan onze performance. Het is bijvoorbeeld de bedoeling dat je als koorlid thuis oefent en de repetitie avonden voorbereid. Dus: als we die match hebben gevonden, ben je hartelijk welkom in ons koor.

We snappen heel goed dat het spannend is, zo’n auditie. Ons koor is een groep vrouwen, koorzangeressen, maar we performen en zingen uit ons hoofd en uit ons hart, dus ja: ook als je lid bent van ons koor, wordt er naar je gekeken. Dat is altijd spannend, net als een auditie. Maar, ook leuk toch?

So, you think you can sing?
Meld je aan bij Yvonne Sol, via yvonne.sol67@gmail.com. Yvonne neemt dan contact met je op om af te stemmen wanneer jij op de stip kunt gaan staan om je muzikale talent te laten horen.

Reactiemogelijkheid is gesloten.

Valley Voices © 2024