topmenu

Valley voices bij optreden april 2022

Optreden door Valley Voices

Laat ons weten wat uw wensen zijn, en we bespreken graag de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina of bel Gea Jonker, 06-44992084.

Wij zijn een enthousiaste groep vrouwen die van zingen en optreden houdt!

EEN OPTREDEN VAN VALLEY VOICES BIJ U OP LOCATIE?

Wij zingen allerlei bekende en minder bekende vierstemmige a capella nummers en speciaal voor barbershop gearrangeerde songs. Vrolijke songs, bijvoorbeeld One Fine Day en Happy Together, maar ook romantische, nostalgische songs van Antonie Kamerling, Marco Borsato en Joe Jackson. Rond de Kerst zingen we graag Christmas Carols voor u.

Het oog wil ook wat! Onze overtuigende uitstraling en de speciaal voor de snellere nummers ontworpen choreografie maken samen met de schitterende kleding dat elk optreden een ware show wordt!

Een optreden is standaard twee blokjes van twintig minuten, maar andere variaties zijn uiteraard altijd bespreekbaar. Wij treden op in besloten kring maar zijn ook regelmatig te zien tijdens openbare evenementen en staan hier altijd voor open. Een overzicht van de komende optredens vindt u in de kolom ‘Evenementen’  aan de rechterzijde van deze pagina.

Tags: ,

Reactiemogelijkheid is gesloten.

Valley Voices © 2022