topmenu

Valley voices bij optreden april 2022

Optreden door Valley Voices

Laat ons weten wat uw wensen zijn en we bespreken graag de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina of stuur een mailtje naar info@valleyvoices.nl. Vermeld uw telefoonnummer en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Wij zijn een enthousiaste groep vrouwen die van zingen en optreden houdt!

EEN OPTREDEN VAN VALLEY VOICES BIJ U OP LOCATIE?

Wij zingen allerlei bekende en minder bekende vierstemmige a capella nummers en speciaal voor barbershop gearrangeerde songs. Catchy popliedjes zoals Can’t stop the feeling of Kings & Queens, maar ook tijdsloze classics als Fields of gold en I’m still standing.  Voor de kerstperiode hebben we een mooi repertoire aan christmas carols.

Het oog wil ook wat! Onze overtuigende uitstraling en choreografie maken samen met de schitterende kleding dat elk optreden een ware show wordt!

Een optreden is standaard twee blokjes van twintig minuten, maar andere variaties zijn uiteraard altijd bespreekbaar. Wij treden op in besloten kring maar zijn ook regelmatig te zien tijdens openbare evenementen. Dus kom gerust een keer kijken. Een overzicht van de komende optredens vindt u in de kolom ‘Evenementen’  aan de rechterzijde van deze pagina.

Tags: ,

Reactiemogelijkheid is gesloten.

Valley Voices © 2024