topmenu

Valley voices bij optreden april 2022

Zingen bij Valley Voices

Wanneer:   maandagavond
Hoe laat
   van 19.45 tot 22.15 uur
Waar:
        De Kei, Peppelensteeg 12 in Ede

Natuurlijk ben je altijd welkom om eens bij een koorrepetitie te komen kijken. Laat ons even weten dat je komt door een berichtje te sturen via de contactpagina of bel Liesbeth (06 39640900).

KOM JE BIJ ONS ZINGEN?
Als je graag zingt, het leuk vindt om af en toe op te treden en het er voor over hebt om regelmatig te oefenen, neem dan contact met ons op. In ‘no time’ maak je dan deel uit van een groep vrouwen die allemaal houden van het zingen van prettig in het gehoor liggende muziek. Als je de smaak eenmaal te pakken hebt, raak je die meestal niet meer kwijt. Om bij ons te zingen, hoef je geen muzikale opleiding te hebben. Met digitale ondersteuning is het oefenen van je partij gemakkelijk.

Repetities
Een repetitie bestaat uit losmaken van de spieren, inzingen, het repeteren van een of meerdere songs en het gezamenlijk zingen van enkele songs uit het repertoire. Na afloop van de repetitie is er voor de liefhebbers altijd nog de ‘afterglow’: in ongedwongen sfeer met elkaar zingen, onder het genot van een drankje en een hapje.

Auditie
Ieder lid doet na een kennismakingsperiode auditie voor de partij die volgens de dirigent het best past bij haar stemgeluid en de samenstelling van het koor (lead, tenor, baritone of bass). Uiteindelijk leer je vanzelf je partij zelfstandig je partij te zingen. Dat is belangrijk, aangezien je later in het koor ook tussen andere partijen komt te staan.

Show
Het ‘show-element’ hoort bij barbershop. Dat betekent dat we bij sommige nummers choreografie instuderen en dat we ons altijd zichtbaar inleven in de tekst. Bij optredens horen showkleding en sprekende make-up.

Organisatie
Valley Voices is een actief koor, aangestuurd door een bestuur, met daaronder diverse commissies voor bijvoorbeeld muziekkeuze, kleding, public relations en optredens. Jaarlijks wordt in de algemene ledenvergadering het beleid vastgesteld.
De leden dragen maandelijks contributie af; andere inkomsten zijn optredens, speciale acties, bijdragen uit de Anjerfonds-collecte en incidentele subsidies.

Tags: , , ,

Reactiemogelijkheid is gesloten.

Valley Voices © 2024